Tommy Hilfiger с нови есенно-зимни колекции в Триа Сити център

Сезон есен/зима 2020 е по-привлекателен със стилна и удобна дреха. Tommy Hilfiger предлага това, съчетано с последните модни тенденции в единствения официален корнер на  бранда в Бургас. Новата колекция на марката е издържана в стил кежуал с доминиращи цветове червено, тъмносиньо и бяло, оранжево, тъмнозелено и сиво.

Мъжката колекция предоставя богат избор за облекло от глава до пети – меки ватирани суитчъри, пухени якета, джинси, тениски, пуловери, ризи, обувки, колани, спортни и елегантни чанти.

Предложенията за дамите варират от рокли  тип риза с платнено коланче в допълнение  до рокли с поло яка и свободни суитшърти, които осигуряват елегантност и комфорт за всеки повод. В колекцията примамват и трикотажни рокли, декорирани с фина шарка. Богат е изборът на плетиво, особено подходящо за сезона – пуловери, свободни ризи, блузи с дълги и къси ръкави, памучни тениски, суишърти с качулки и без…

Марката предлага и различни аксесоари, които допълват тоалета: колани, портфейли, шапки, чанти, раници и чантички за кръста и през рамо…

Бельото също не е за пренебрегване – то е красиво и стилно, а тялото се чувства уютно в него.

Обувките изкушават с избор от сникърси, боти и гуменки в бяло, черно, синьо, сиво и декорирани с емблемата на Tommy Hilfiger.

Освен в бутика на бранда в Триа Сити център, в който предложенията се обновяват всеки месец, цялата колекция е на разположение и в онлайн магазина на търговския комплекс  shop.tria.bg.