Докосни се до Доминикана и Куба с удобните полети на „България Еър“

Доминикана и Куба са едни от най-екзотичните и предпочитани за почивка кътчета в света, а с удобното полетно разписание на „България Еър“ и този сезон можеш да планираш чудесно своята 8 или 11-дневна заслужена почивка и да се докоснеш до тях.

Националният превозвач подобри разписанието на полетите си до Мадрид, всеки петък и неделя, благодарение на което дава още по-добра възможност на пътниците си да организират своето пътуване между София и Пунта Кана, в комбинация с допълнителен полет от Мадрид, и да се насладят на 7 нощувки в райската дестинация.

Авиокомпанията предлага и още една възможност при избора на полети – всеки може да резервира директно билета си с „България Еър“ и Condor през Франкфурт с тръгване в събота и връщане в неделя. А при желание и за повече гъвкавост и удобство, пътниците могат да правят и комбинация между двата трансферни пункта.

Партньорството на националния превозвач с Condor предлага още неустоимата възможност да посетите и Варадеро в слънчева и пъстра Куба. Може да избирате между 7 нощувки (8 дни) с тръгване в събота и връщане в неделя или 10 нощувки (11 дни) с тръгване в събота и връщане в сряда. Сътрудничеството предлага и възможност за групови резервации за над 10 пътници.

За повече информация и резервации може да се свържете с Центъра за обслужване на клиенти на +359 402 04 00 и на callFB@air.bg . Всички полети на „България Еър“ се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес сигурността, спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машина, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.