От 02 февруари полетите до/от Милано отново ще се изпълняват на централното летище – Линате

От 02 февруари 2021г. всички полети на България Еър от и до Милано ще се изпълняват на летище Линате, което се намира в сърцето на Милано и предлага повече и по-бързи възможности за връзка с централната част и забележителностите на града, без губене на излишно време за трансфер.
Централната локация и комуникативни връзки, в сравнение с по-отдалечените летища Малпенса и Бергамо (локализирани на около 50км извън града), прави летище Линате в предпочитания аеропорт за всеки пътник. Националният превозвач лети от и до Милано (летище Линате) всеки вторник и събота. В комбинация с удобното сутрешно разписание на полетите на България Еър, дават възможността пътниците да планират своя шопинг уикенд в световната столица на модата.
За повече информация относно полетите и за резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на тел. +359 2 402 0400 и e-mail: callFB@air.bg. Билети могат да бъдат резервирани и онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, както и в офисите на авиокомпанията и през агентската ни мрежа.
Националния превозвач напомня, че всички полети на авиокомпанията се изпълнят при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи. Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий. За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти.