София-Варна-София всеки ден, с нови полети и още по-удобно разписание!

За още по-голям комфорт и удобство националният превозвач „България Еър“ въвежда нови полети и подобрено разписание от София до Варна и обратно, без промяна в цените.

Билетите стартират от 32 евро еднопосочно, а за пътниците изборът на полет в подходящ час и ден вече е още по-голям!

От понеделник до четвъртък полетите на националния превозвач от София към Варна вече ще се изпълняват точно след края на работния ден – в 18:00 ч.

Възобновяват се и удобните следобедни полети до Варна – всеки петък и неделя.

От морската ни столица към София „България Еър“ предлага вече 2 нови полета: събота сутрин – за уикенд в столицата, и неделя сутрин – за бърза връзка с международни полети.

Разбери повече и резервирай тук.

За възможно най-удобна връзка с Центъра за обслужване на клиенти, нацоналния превозвач препоръчва да се използва посочения имейл за връзка. На имейлите се отговаря в рамките на 1 работен ден, а ако запитването е спешно, молят да индикирате това в темата на съобщението, за да бъде обработено с приоритет.

Екипът на „България Еър“ е въвел стриктни мерки за превенция срещу коронавирус. Преди всеки полет самолетите на компанията се дезинфекцират със специални препрати и UV лъчи. Носенето на предпазна маска е задължително за всички по време на целия полет, а качеството на въздуха се гарантира от въздушните HEPA филтри на самолетите. Повече за мерките прочетете тук.