СПА по време на пандемия или как да поддържаме висок имунитет и да останем здрави

Здрав дух в здраво тяло – особено са ни необходими в момента, в тези тревожни дни и епидемична обстановка.

Поддържането на силна имунна система е изключително важно, за да не станем податливи на вирусите.

Специалистите препоръчват: здравословно хранене /храни богати на витамини – A, B, C, D, E и минерали – желязо и цинк/ здрав сън /ако сте недоспали, вероятността да хванете вирус е по-голяма/, редовни физически упражнения. Не на последно място, доказано е, че като сме положително настроени и се чувстваме щастливи, това се отразява добре на имунната ни система.

Заповядайте и се уверете сами, че СПА център“6th SENSE“ в Гранд Хотел и СПА Приморец е точното място за вас!

Опитайте сами удоволствията, които този оазис, разположен на площ от 3000 кв.м. предлага. Tук, на крачка от Морската градина и любимото Черно море, ще откриете над 160 различни процедури, насочени само и единствено към вашите безупречни здраве, имунитет, тонус,  и самочувствие. За ваше удобство, можете да използвате безплатен паркинг. На ваше разположение са и различни възможности за спорт: фитнес, водна гимнастика, йога.

Релаксирането ще повиши значително доброто физическо състояние, а един ароматерапевтичен масаж с етерични масла например, ще Ви помогне да се откъснете от стреса в ежедневието, ще намали тревожността и ще подпомогне имунната ви система.

Във студеното, мрачно и грипно време сме съпътствани от различни проблеми – хронична умора, понижен тонус, безсъние, главоболие и други.

Подарете си енергиен заряд, с който ще се почуствате добре и във форма: дневна СПА карта сега само за 22 лв., която Ви дава достъп до топъл вътрешен басейн, джакузи, сауна, арома сауна, релакс зона.

Екипът на СПА центъра се е погрижил за осигуряване на максимална сигурност и всички противоепидемични COVID 19 мерки, като прилага засилени стандарти за почистване и хигиена на цялата територия. Извършва се регулярна дезинфекция на всички повърхности няколко пъти на ден, спазване на физическа дистанция, ограничаване броя на посетителите.

СПА център „6th Sense“, член на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, предлага огромно разнообразие от различни ритуали, насочени към подобряване характеристиките на тялото и кожата, както и към отличните релакс и пълноценна рекреация. Фризьорски и козметичен салон предлагат първокласна грижа, със съвременна техника и продукти последно поколение. 

Подарете си бягство от ежедневието с редица ползи за здравето и отличната форма!

Поради ограничаване броя на посетителите, апелираме да направите Вашата резервация предварително.

Телефон за резервации в СПА център 6th SENSE: 056/910 913;