„България Еър“ изненада дамите с ваучери за 50% отстъпки навръх женския празник

Изненадите за пътниците на борда на националния превозвач „България Еър“ продължават и навръх най-женския празник. По повод Деня на жената всички дами, които избраха за полета си авиокомпанията, получиха като комплимент специални ваучери за -50% отстъпка при следващото им пътуване в „България Еър“.

С този жест компанията се постара да направи празника на всички дами на борда още по-незабравим, да ги мотивира да мечтаят смело и да планират следващата си вълнуваща дестинация и ваканция с любимите хора. За целта, отстъпката може да бъде използвана за билети до всяка от 32-те директни линии на компанията при направена резервация до края на 2021 г.
А само преди месец националният превозвач обяви още една хубава новина – „България Еър“ разширява мрежата си от директни редовни полети с над 10 нови атрактивни дестинации.

Пътниците вече могат да резервират билети за директни полети и до изкушаващите гръцки острови Крит, Корфу и Родос, както и до Солун, Киев и Будапеща. Полетите са планирани в удобни дни с възможност както за дълъг уикенд, така и за едноседмична лятна почивка.

Една от новите линии е до екзотичния Дубай. Тя започва от 30 септември с два полета седмично, но за майските празници „България Еър“ пуска три ексклузивни полета – на 30 април, 5 май и 10 май.

Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовите дати и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети .

За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg , през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване, всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година. Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.