„България Еър“ подари 50% отстъпка за следващо пътуване на пътници и лоялни клиенти по повод 3 март

Навръх най-големия български празник националният превозвач „България Еър“ зарадва лоялните си клиенти и пътници със специална изненада! По повод 3 март „България Еър“ подари на всички, които са част от лоялната програма Fly more, ваучери за -50% отстъпка при следващото им пътуване, а по случай националния празник от 1-и до 4-и март включително всички пътници, които бяха на борда на „България Еър“, също получиха от специалните подаръчни ваучери.

По този начин националният превозвач изрази своята благодарност към всички свои пасажери и лоялни клиенти за доверието, че избират България Еър за своя сигурен и безопасен полет. Отстъпката може да бъде ползвана за билети до всяка от 32-те директни линии на компанията, при направена резервация до края на 2021 г.

Всеки от лоялната програма Fly more, който иска да получи ваучера си, трябва да изпрати номера на своята карта за лоялен пътник на flymore@air.bg.

Специалната изненада на „България Еър“ е само една от поредицата хубави новини, които авиокомпанията е подготвила за годината. Само преди месец националният превозвач обяви, че разширява мрежата си от директни редовни полети с над 10 нови атрактивни туристически дестинации.

Пътниците вече могат да резервират билети за директни полети и до изкушаващите гръцки острови Крит, Корфу и Родос, както и до Солун, Киев и Будапеща. Полетите са планирани в удобни дни с възможност както за дълъг уикенд, така и за едноседмична лятна почивка.

Една от новите линии е до екзотичния Дубай. Тя започва от 30 септември с два полета седмично, но за майските празници „България Еър“ пуска три ексклузивни полета – на 30 април, 5 май и 10 май.

Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовите дати и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети .

За повече информация може да следите уебсайта и социалните мрежи на „България Еър“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg , през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година. Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.