Незабравим Великден в Перлата на Арабския свят – Дубай с „България Еър“

Посрещнете майските празници под жаркото слънце, пустинните плажове с искрящо бели води и завладяващия блясък на арабския свят с ексклузивните полети на „България Еър“ от София до слънчев Дубай.

Националният превозвач осигурява на най-страстните приключенци и привърженици на екзотичните и топли дестинации специални директни полети от София до едно от седемте Арабски емирства на 30 април, 5 и 10 май. Билетите вече са в продажба – може да закупите своето място на борда на „България Еър“ на цени от 249 евро за двупосочен билет, с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп и възможност за закупуване на регистриран багаж до 23кг за 30 евро в посока. Авиокомпанията предлага и тарифи с включен регистриран багаж, както и цени с тръгване от Варна.

Редовни полети по директната линия до слънчев Дубай ще започнат да се изпълняват от 30 септември, а удобното разписание с тръгване от София в четвъртък сутрин и връщане в късния следобяд на неделния ден гарантира на почиващите дълъг уикенд с максимално използване на времето за престой в крайната дестинация, както и за по-дълга класическа 8 или 10-дневна почивка. Компанията предлага и удобни връзки за Дубай и от Варна.

Междувременно националният превозвач разшири значително портфолиото си от дестинации и започва да лети до над 10 нови екзотични места, сред които са и гръцките острови Крит, Корфу, Родос. Повече информация може да откриете тук.

За всички новини около „България Еър“ следете уебсайта и социалните мрежи на компанията. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg  , през мобилното приложение Bulgaria Air, от офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

В унисон с мисията си да гарантира комфортно и сигурно пътуване, всички полети на националния превозвач се изпълняват съобразно най-високите хигиенни изисквания в интерес спокойствието и здравето на всички пасажери и след стриктна дезинфекция със сертифицирани препарати и UV машината Honeywell UV Cabin System II, която световното списание TIME определя като едно от най-иновативните изобретения за 2020 година.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да била зараза по въздушен път. Повече информация за всички мерки, които националният превозвач „България Еър“ е въвел в интерес на пасажерите си, прочетете тук.