ГЕРБ откри приемна в Бургас

Кандидат-депутатите от ГЕРБ – Бургас откриха днес традиционната си приемна пред Часовника в центъра на града. Там гражданите ще могат да се срещнат с представителите на партията и да се запознаят с предизборните послания, ангажиментите и визии за бъдещото Народно събрание. Освен кандидатите за народни представители, на събитието присъства зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов.

„Спазвам традицията и основният ми агитационен материал е една визитка, на която е телефонният ми номер, който не съм сменял от миналия мандат. Мисля, че важно допълнение към посланията на ГЕРБ, СДС и „Гергьовден” е, че наистина идва един момент, в който всичко е лично и е хубаво бургазлии да могат да се свържат с мен”, каза водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Любен Дилов-син при откриването на приемната.

Той сподели още, че поема колкото се може повече лични ангажименти в интерес на региона, както и това, че за него винаги по-интересни са били недоволните граждани, а не толкова традиционните подкрепящи ГЕРБ.

Ивелина Василева, втората в листата на ГЕРБ заяви, че основният фокус на тяхната програма  е върху здравеопазването и образованието. „Образованието винаги е било приоритет за нас и инвестициите ще продължават в насока на това учителите да бъдат мотивирани и да получават адекватно заплащане, а учениците да се чувстват добре в една комфортна работна среда с достъп до най-модерното оборудване. Ние поемаме и ангажимента да се реализират четирилентовите пътища до центровете на общините в Бургаска област. Освен това нашата идея за изграждане на Университетска детска болница в Бургас вече е в развитие. Даден е старт и на най-големия проект в страната – модернизация на ВИК мрежата на територията на област Бургас. За нас е важно продължаването на програмата за саниране, която ще се разгърне не само за многофамилните, но и за еднофамилните сгради и ние поемаме ангажимент за нейния рестарт”, каза още Ивелина Василева. РБ