Гръцко лято с директните полети на „България Еър“ до Корфу, Родос, Крит и Солун

За летния сезон „България Еър“ предлага директни редовни полети от София до едни от най-красивите и магнетични гръцки дестинации – островите Корфу, Крит и Родос, както и до Солун.

Всеки може да резервира своя билет за някоя от изкушаващите гръцки дестинации, полетите започват от юни.

Ако досега пътуването до тях отнемаше около 10 часа пътуване с кола или автобус, а стигането по въздушен път беше възможно единствено с чартърни полети, то вече всеки има възможност да планира и реализира своята лятна почивка по възможно най-удобния и бърз начин. Разписанието на полетите между София и Корфу, Крит (Хераклион), Родос и Солун дава възможност да прекараме максимално време на плажа, като отделим минимално време в пътуване. Виж разписанието и вземи своя билет от тук.

Цените на самолетните билети между София и Солун започват от 46 евро, Корфу от 79 евро, Родос и Крит (Хераклион) от 89 евро за еднопосочен билет, с включен ръчен багаж до 10 кг + дамска чанта/лаптоп. Предлагат се и тарифи с включен регистриран багаж до 23кг.!

„България Еър“ предлага удобни двупосочни връзки до красивите гръцки кътчета и с тръгване от Варна, а всеки, който иска почивката му да започне по-специално и с максимален комфорт, може да резервира билет за пътуване в бизнес класа и да се наслади на уединение.

Разбери повече и резервирай от тук.