Ексклузивно от борда на „България Еър“: Актьорите от „Завръщане 2“

Самолет от флота на националния превозвач „България Еър“ се превърна в снимачна площадка на втората част на хитовия филм на Ники Илиев „Завръщане“. Звездите в актьорския състав на „Завръщане 2“ Орлин Павлов, Диляна Попова, Папи Ханс и Башар Рахал се качиха в един от модерните самолети на националния превозвач, където заснеха една от най-емоционалните сцени в лентата.

В нея може да видите любимият Орлин Павлов, носейки пилотска униформа на „България Еър“. Именно ролята на пилот е и тази, в която той се превъплъщава в „Завръщане 2“. Певецът, който изпълнява песента „С едно крило”, играе в главната роля на пилота Виктор и на борда на националния превозвач ще направи един от най-затрогващите и романтични жестове към любимата си Лора, в ролята на която влиза красивата и талантлива Диляна Попова. Нейната реакция е и част от голямата кулминация на „Завръщане 2“.

Снимките на борда на националния превозвач се състояха в средата на юли на летище Бургас, където бяха посрещнати и големите звезди.

„Атмосферата беше страхотна, снимките преминаха много професионално, защото бяхме на истински самолет и чувството беше сякаш всеки момент ще излетим“, каза Ники Илиев, който освен режисьор на лентата е и актьор в нея. 

Башар Рахал разказа още, че снимачният екип е бил от около 70 души. „Преминахме през много обстойни проверки, докато се качим в самолета, всичко мина безпроблемно, като най-хубавата част беше, че снимахме в реална обстановка – Орлин Павлов беше в истинска пилотска кабина, носеше истинска униформа и говореше на уредбата в самолета, което ще чуете и по време на филма“, издаде от снимачната площадка и продуцентът Башар Рахал

Филмът „Завръщане”, чиято премиера на българското кино гледахме в края на 2019-та, се превърна в голям хит и днес може да бъде гледан по цял свят в Netflix. На 14 февруари 2022 година се очаква и премиерата на втората му част. Лентата е продуцирана от Ники Илиев и Башар Рахал от „Силвър лайт пикчърс“.