Камелия Тодорова и Станислав Арабаджиев-пиано представят „Прошепнати мечти“ в Бургас

Една от най-големите изпълнителки на България – Камелия Тодорова, допринесла за популяризирането на българската култура в Европа и света ще могат да чуят жителите и гостите на гр. Бургас на пети септември в романтичната лятна градина на Гранд Хотел и СПА Приморец.

 С 40 години на музикалната сцена и 9 албума в различни стилове, тя се е научила как да изненадва почитателите си. Отличната вокална техника и уникален певчески стил и талант ѝ позволяват да пее в различни стилове – джаз, поп, рок, соул, фънк и ар енд би. Песните „Стая на релси“, „Не ме гледай така, момче“, „Прошепнати мечти“ (Такситата) са сред златните български хитове.

Заедно със Станислав Арабаджиев /пиано/, Камелия Тодорова ще изпълни любими джаз стандарти, блус и поп хитове, както и някои от своите най-популярни песни, с които оставя трайна следа в българската музика.

В репертоара на концерта двамата музиканти са подбрали някои от най-прочутите джаз песни, а също и по-малко познати композиции от американската певческа традиция, които никога не са били изпълнявани на живо у нас. Класическите мелодии са присъствали в репертоара на Били Холидей, Ела Фиджералд, Сара Вон, Нина Симон и други. В концерта влизат и популярни песни на техните съвременни наследници Маделин Пейру и „Бийтълс“.

Ще бъдат представени с нов поглед едни от най-красивите авторски песни от репертоара на Камелия Тодорова, които я утвърдиха през годините на българска сцена. С темите за любовта, чудесата в живота и щастливите случайности, с находчиви текстове и запомнящи се мелодии, всички те са вдъхновявали цели поколения и винаги звучат актуално.

Съчетанието на елегантната интимност на гласа ѝ и деликатното присъствие на пианото на Станислав Арабаджиев предполага едно незабравимо изживяване!

Датата на концерта е 05.09.2021 г. от 19.30 ч.
Мястото: Гранд Хотел СПА Приморец, лятна градина

ВХОД с включена вечеря: 72 лв.
За резервации: 0877 850 001