Primorsko Creative Camp 2021 остана в историята, чакаме Евровизия с нови хитове

За втора поредна година Приморско събра звездни творчески екипи и изпълнители от Евровизия. В продължение на 10 дни – до 22 август  музиканти от 5 държави събираха вдъхновение за свои нови хитове. Стартът на международният лагер Primorsko Creative Camp 2021, обединяващ представители на креативните индустрии в България и Европа, бе даден с концерт на звездите от Евровизия Васил Гарванлиев от Северна Македония и представителката на България Виктория Георгиева. Съвместният им концерт привлече многобройна публика на откритата сцена до Общината. Виктория, която бе своеобразен домакин, изпя не само хитовете си от Евровизия “Tears Getting Sober” и “Growing Up is Getting Old”, но и песни от първия си албум “A Little Dramatic”.

В Primorsko Creative Camp се включиха творци от България, Македония, Нидерландия, Великобритания, Армения. Заедно с музикантите в лагера участваха актьори, режисьори, танцьори и хора свързани с комуникацията. 

Международният креативен лагер „Primorsko Creative Camp 2021“ се провежда с подкрепата на Община Приморско.

„Много сме горди, че Приморско отново се превръща в гореща точка за креативните начинания в Европа. Инициативи като „Primorsko Creative Camp 2021″ дават възможност на млади таланти от България да работят с наложили се имена от цяла Европа и да усъвършенстват своите умения. Надяваме се, че събитието ще се превърне в традиция и ще продължи да се разраства“, споделя кметът на общината д-р Германов.

Снимка: Eurovision Bulgaria