Бургаската топлофикация отчита ръст при потребителите на парно

„Топлофикация Бургас“ отчита ръст на клиентите, които ползват услугите парно и топла вода. За последните 5 години към дружеството са се присъединили няколко стотин бургазлии. Предприятието се нарежда на челни места сред най-големите и модерни топлофикации в страната. Според инж. Христин Илиев, изпълнителен директор на предприятието, цитиран от 3eNews все повече бургазлии осъзнават ползата да се отопляват на парно.

Трайна политика на фирмата е максималното улеснение на потребителите на топлоенергия. Така например преминаването от хартиена към електронна фактура става само с едно заявление чрез системата E-фактура. При желание да получават сметките  си по електронен път, клиентите на Топлофикация следва да попълнят „Заявление-декларация” и да го представят на касите на дружеството или онлайн.

За улеснение на потребителите преминаването от хартиена към електронна фактура може да стане само с едно заявление. Това става чрез системата E-фактура. При желание да получават сметките си по електронен път, клиентите на Топлофикация следва да попълнят „Заявление-декларация” и да го представят на касите на дружеството или онлайн.

„Е-фактура“ е част от стремежа на предприятието за развитие на „зелена” икономика. Преминаването към електронна фактура допринася за спестяване на ресурси като енергия, дървесина и вода. Потребителите на  „Топлофикация” Бургас могат да бъдат в течение на всички важни новини, планирани ремонти и събития, извършвани от дружеството, чрез получаване на бюлетина му по електронна поща. Необходимо е само да на правят регистрация и да се запишат за получаване на бюлетина.