„България Еър“ с допълнителен полет между София и Лондон на връх Коледа

За всички пътници, които не са имали възможност да закупят билети навреме, или не могат да пътуват на 24 декември, „България Еър“ пуска извънредно  допълнителен полет между София и Лондон на  25 декември.

За Коледа всеки ще може да се възползва от възможността да се прибере при семейството си и да отпразнува коледните и новогодишни празници, благодарение на допълнителния полет по маршрута на авиокомпанията.

Не пропускайте възможността да изненадате близките си. Осигуряването на допълнителен полет между София и Лондон именно  на Коледна е част от мисията на националния авиопревозвач да осигурява връзка между българите в чужбина и родината им. Изборът на ден, в който да се осъществи полетът именно по този маршрут, е продиктуван на база тенденциите в пътуванията около празниците.

От началото на месец ноември пътуването с националният превозвач, стана още по-приятно. Авиокомпанията възобнови предлагането на храна на борда си, както в икономична, така и в бизнес класа. Пътниците, избрали да летят в икономична класа, получават безплатно пакетиран топъл сандвич и напитка по избор, а пасажерите в бизнес класата имат възможност да се насладят на разнообразно и много вкусно 4-степенно меню.

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По повод възобновяването на кетъринга, авиокомпанията дава възможност на повече пътници да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа. Информация за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на компанията, а билети може да закупите онлайн на www.air.bg, както и през мобилното приложение Bulgaria Air.

В интерес сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с „България Еър“ остава задължително за всички. За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.