Посрещнете празниците с промоционалните цени на „България Еър“ от и до Москва

Националният превозвач „България Еър“ стартира промоция на самолетни билети за полетите си между София и Москва. От 15 декември 2021 година до 9 януари 2022 година самолетните билети между София и Москва ще бъдат на промоционални цени от 89 EUR.

Посочените цени включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп, безплатен check-in, както икетъринг на борда по време на полет.

Закупените билети в рамките на кампанията могат да се използват в периода 22 декември 2021 – 01 януари 2022 година за посоката София-Москва, както и в периода 1 януари 2022 – 8 януари 2022 година за маршрута Москва-София. Цените са валидни при наличие на свободни места в промоционалната класа.

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По повод възобновяването на кетъринга, авиокомпанията дава възможност на повече пътници да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа.

Информация за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на компанията, а билети може да закупите онлайн на www.air.bg, както и през мобилното приложение Bulgaria Air.

В интерес сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с „България Еър“ остава задължително за всички. За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.