Световноизвестната звезда Jason Derulo избра Бургас за първия си концерт в България

Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас. Билетите за концерта, който ще се проведе на пристанището в морския град, влизат в продажба утре, сряда, 22 декември, само на: https://ticketstation.bg/

Jason Derulo сменя Acapulco от актуалния си сингъл и видео с повече от 25 милиона гледания в YouTube, с друга морска дестинация и акостира на пристанището в Бургас за първия си концерт у нас, част от европейското турне на американския изпълнител, планирано за 2022. С интереси и забележителни успехи в поп, r ‘n b, фънк, хип хоп и соул музиката, Derulo е истински музикален хамелеон, който стои еднакво добре в класически колаборации със Stevie Wonder и Keith Urban, така и в дуети със съвременни поп звезди като Demi Lovato, Tesher, Adam Levine и Nicki Minaj.

Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор, а напоследък – и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава безметежно във всички интернет платформи и тя му отива. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход, който стана баща в началото на тази година, може да се похвали със 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби. От старта на кариерата си през 2009, Derulo е продал повече от 30 милиона сингъла, 11 от тях, сред които и абсолютните хитове в България „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head” и „Whatcha Say“, му печелят статус на платинен артист.

Билетите за концерта на Jason Derulo в Бургас влизат в продажба в сряда, 22 декември на www.ticketstation.bg и са на цени:

за стандартни билети:

– 88 лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо);

– 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо);

– 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо);

– 120 лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо).

За VIP билети – ограничено количество на цена 200 лв., без промяна за целия срок на продажба. Информация за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.