“България Еър” подари на пътниците си ваучери с 50% отстъпка за самолетни билети по повод 3 март

С пореден приятен жест бяха изненадани пасажерите на „България Еър“ 

Навръх големия български празник 3 март, когато честваме Освобождението на България, националният авиопревозвач подари на всички свои пътници ваучери, които им дават 50% отстъпка при резервация на следващ директен полет с авиокомпанията.

Ваучери получиха всички пътници, които пътуваха на борда на „България Еър“ на 3 март. Те им бяха връчени заедно със специално поздравление от екипажите на националния превозвач. Големите отстъпки от 50% за самолетен билет при следващ директен полет, които авиокомпанията подарява на пасажерите си, могат да бъдат използвани при резервация, направена до края на 2022 година и за пътуване, което трябва да започне до 1 година от датата на закупуването на билета.

Това е втората голяма изненада на националния авиопревозвач към пътниците през  последните няколко дни. На 1 март, по повод Баба Марта, авиокомпанията подари на всички пътници на борда на самолетите си мартенички, с които им честити празника.

Националният авиопревозвач традиционно подготвя различни инициативи за най-големите български празници, с които предлага едно по-различно и още по-приятно пътуване за всички на борда. С тези инициативи, авиокомпанията докосва  и чуждестранните си пасажери до българската националност и култура, което е  част от мисията на „България Еър“ като национален авиопревозвач.

В условията на динамичната ситуация, “България Еър” се грижи за спокойствието на всеки свой пътник, предоставяйки гъвкави възможности на всеки да отложи пътуването си при необходимост и да използва билетите си на различна дата или до различна дестинация без такса.

В допълнение към това, националният авиопревозвач е осигурил и най-високите хигиенни и организационни мерки – част от тях е и дезинфекцията на самолетите с модерна UV технология, която унищожава всички вируси и бактерии от повърхностите в самолета.