“България Еър” предлага специални тарифи за всички младежи и студенти от 12 до 26 години

С наближаването на ученическите ваканции и Великденските празници, когато традиционно много младежи и студенти, учещи в чужбина, се прибират у нас, националният авиопревозвач „България Еър“ им предлага специални тарифи с гъвкави условия.

Младежките тарифи включват 2 бр. безплатен чекиран багаж до 23 кг. всеки, право на 1 промяна на дата без такса, както и стандартен ръчен багаж (1 бр. до 10 кг + дамска чанта/лаптоп) и топъл кетъринг на борда.

Всички младежи и студенти, които пътуват с билет по младежка тарифа на полети на „България Еър“, могат да станат част от лоялната програма за младежи FLY MORE YOUTH, като заявят своята младежка карта по програмата. FLY MORE YOUTH им предлага редица привилегии: събиране на точки при полети на „България Еър“, които могат да бъдат разменяни за бонус билети и други допълнителни услуги; ваучер за- 25% отстъпка от цената на билет за рожден ден; възможност за добавяне имена на до 4-ма близки, роднини, приятели, които могат да пътуват с 20% отстъпка от билета си за полети изпълнявани от „България Еър“.

Картата за програмата FLY MORE YOUTH е валидна до навършване на 27 години. След изтичане на валидността й, „България Еър“ издава на досегашните членове, които пожелаят, стандартна карта за лоялен пътник, а натрупаните бонуси и точки от младежката програма се прехвърлят към новата карта за лоялни клиенти. Пълна информация за програма FLY MORE YOUTH можете да намерите на уебсайта на „България Еър“

За резервация и информация за условията на младежките тарифи, посетете https://www.air.bg, „Отстъпки за младежи“

В условията на динамичната ситуация, “България Еър” се грижи за спокойствието на всеки свой пътник, предоставяйки гъвкави възможности на всеки да отложи пътуването си при необходимост и да използва билетите си на различна дата или до различна дестинация без такса.

В допълнение към това, националният авиопревозвач е осигурил и най-високите хигиенни и организационни мерки – част от тях е и дезинфекцията на самолетите с модерна UV технология, която унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности на борда.