Новите пролетно-летни колекции са вече в ТРИА Сити Център

Ярки цветове, впечатляващи модели, устойчиви материи, нови емоции – пролетта идва и свежото настроение вече примамва от витрините в  ТРИА Сити Център. Топлото време предизвиква желание за модерно излъчване, което лесно ще бъде удовлетворено с  най-новите колекции пролет-лято 2022 на всички брандове, предлагани в магазините на  търговския център.

Още на входа на ТРИА Сити Център клиентите са завладени от изключителното и цветно разнообразие на тениски, дънки, ризи – желано спортно облекло за нови приключения. Марките ЕА7, Tommy Hilfgier, Calvin
Klein предизвикват усещане за красота по нов начин – чувствен, запленяващ и вълнуващ във всяка ситуация. Брандовете все повече залагат на еко съобразните методи за създаване на модели си, използвайки рециклиран органичен памук и полиестер. За картодържателите както винаги ще има специална отстъпка до 20% за нови колекции и промокод за отстъпка в онлайн магазина shop.tria.bg.

„Живей днес, не отлагай за утре”, призовава модният бутик Carpe diem чрез последните дизайнерски модели на  MOS MOSH, Beaumont,Hox,Stokton,Alexander Smith

Впечатляваща е възможността за избор на бебешки, детски и юношески модели с марките Mayoral и Guess Kids.

В ТРИА Сити Център са помислили и за най-заетите. Всички пролетно-летни колекции са налични и в онлайн магазините: Shop.tria.bg, www.carpe-diem.bg,  www.Kidz.bg.

За финал – най-интересното.  И тази година  Триа Сити Център организира традиционната „пролетна томбола”. Условието за участие в нея е да бъде направена покупка за над 100 лева от магазините на търговския център. Томболата ще бъде изтеглена на
22 март в 12 часа. Тогава ще станат ясни имената на
печелившите, които ще получат ваучери за пазаруване на стойност 200
лева или  ваучери за по 100 лева.

За посещение в ТРИА Сити Център вече не се изисква зелен сертификат.

През слънчевите пролетни дни можете да се насладите на чаша кафе или капучино в кафе „Public  или да похапнете с приятели вкусна храна с чаша вино в уютната атмосфера на Бистро”Roma”.

Самочувствие и перфектна пролетна визия  предлага да създаде Vogue Studio. Студиото за красота не само ще отговори на изискванията и на най-претенциозните клиенти, тук ще оценят тяхното време и ще предложат всички необходими процедури на едно място и на достъпни цени.

Няма да бъдат разочаровани и феновете на фитнеса. Можете да се възползвате от преференциалните цени на картите във фитнес център Tria Finesse, за да влезете във форма за предстоящия летен сезон.