Десети юбилеен конкурс за „Кралица на Бургас”

Конкурсът за красота „Кралица на Бургас 2022” ще се проведе на 11 юни в Летния театър на Бургас. Право на участие в него имат всички момичета от морския град и региона, които са навършили 16-годишна възраст.

Кастингите за конкурса вече започнаха и ще продължат до средата на месец май. Допуснатите до участие претендентки за титлата ще бъдат поканени на финален кастинг и ще бъдат запознати с правилата за участие, както и етапите и кампаниите, през които ще премине конкурсът. Носителката на титлата „Кралица на Бургас 2022”  ще представи морския ни град на националния конкурс за красота „Мис България 2022” , който ще се проведе през есента в столицата. Партньор на конкурса „Кралица на Бургас 2022” е община Бургас.

Конкурсът за красота „Кралица на Бургас” се провежда вече за десета поредна година. Носителките на титлата са печелили редица призови места в различни конкурси за красота и са имали възможност да представят морския град и на международната сцена.

Организаторите на бляскавото мероприятие са подготвили невероятна програма. Събитието ще се проведе при свободен вход в Летния театър и всички жители и гости на града могат да станат присъстват на избора на тазгодишната „Кралица на Бургас”.

 

Снимка: e-burgas.com.