Третата книга на Юлияна Антонова – Мурата „Сан сан Япония“ с премиера в Бургас

Срещата с публиката е на 15 юни в Гранд хотел и СПА Приморец

На 15 юни (вторник) в Бургас своя премиера ще има новата книга „Сан сан, Япония“ на Юлияна Антонова-Мурата. По традиция, тя ще очаква публиката в Гранд хотел и СПА Приморец. Като дългогодишен дипломат в Германия, Русия, Англия, Китай и съпруга на японец, тя се определя като българка по родолюбие, космополит по възпитание и японка по дух. Срещата с нея започва в 18 часа, входът е свободен и всички са поканени.

В продължение на първите две четива от своеобразната поредица – „Моши, моши Япония“ и „Уки, уки Япония“, третата книга на Юлияна Антонова „Сан сан, Япония“ представя още интересни истории от страната на изгряващото слънце. Всяка от тях е съвсем истинска и лично преживяна. Разказ след разказ добавят нови пластове към многоликата душа на японската култура и начин на мислене. Рисуват детайлен портрет на една далечна нация, която живее по съвсем различни правила от тези в Европа и на Балканите.

„Сан сан, Япония“ ще ви отведе в света на Страната на изгряващото слънце, ще ви разкаже по един изключително приятен и деликатен начин за обаятелната култура на отношенията там, за хората и техните порядки, за тяхната същност, като всичко това е описано по един великолепен начин“ – споделя Веско Ешкенази, цигулар, концертмайстор на Кралски Концертгебау оркестър.

Заповядайте на премиерата на „Сан сан, Япония“ на 15 юни от 18 часа в Гранд хотел и СПА Приморец, за да научите повече лично от Юлияна Антонова-Мурата.