Бутиков концерт на вокално трио Deja Vu оглася Бургас през август

Събитието ще се проведе под звездите в градината на Гранд хотел и СПА Приморец

На 25 август 2022 г. (четвъртък) от 19:30 часа, в Бургас, свой концерт ще има вокално трио Deja Vu. Домакин на събитието ще бъде Гранд хотел и СПА Приморец. Форматът ще бъде бутиков, като всяко едно музикално събитие със сцена градината на знаковия хотел. Гостите ще имат възможността да се насладят на прекрасна музика, както и на кулинарни специалитети.

Deja Vu е млад проект, създаден в началото на 2022 г. Вокалното трио е в състав Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков. Изпълненията им са повече от вълнуващи, тъй като събират в едно не само талант, но оперно и поп звучене в нова многогласна вокална интерпретация на популярни произведения от световната класика – белканто, рок, поп, фънк, джаз, балканска музика и български фолклор. Освен популярни и любими парчета от изброените стилове, триото изпълнява и свои авторски песни. От премиерния си концерт-спектакъл, за броени месеци набира голяма популярност като различен, иновативен и ценен проект и се радва на покани от институции и почитатели от цяла България.

Заповядайте да се насладите на една различна, красива и оригинална музикална вечер, на крачка от плажа и морето. Заобиколени от зеленината на градината на Приморец, със звездите над вас, в прегръдките на музиката, с вкусно меню, лятото е още по-хубаво и изпълнено с емоции!

За повече информация и резервации: 0877 850001