Избери вълнуваща дестинация за своята нова история с „България Еър“

Националният превозвач „България Еър“ е партньор на осмото издание на Международния кино-литературен фестивал „Синелибри“, което ще премине под мотото „Преоткритото време

Тазгодишното издание на инициативата ще зарадва почитателите на качественото кино в дните между 8-30 октомври в София и още шест града в България.

Авиокомпанията подкрепя инициативата като част от своята социално-корпоративна отговорност. „България Еър“ предоставя приятен полет и приятни емоции за всички, подарявайки им възможност за нови преживявания и безценно време за създаване на незабравими спомени в най-различни точки на света.

А какво по-подходящо място за едно планувано бягство в едни от най-романтичните кътчета от света като пъстрите и вечни европейски държави Франция, Италия и Испания, където великите умове и хора на изкуството откриват своето най-голямо вдъхновение, за да създадат шедьоврите си.

Всеки пътешественик, който избере да преоткрие своето време и да се отдаде на опознаване на културата и изкуството във Франция, може да избере удобен и комфортен полет на „България Еър“ до най-голямото летище в Париж  – Шарл де Гол (CDG). Летището разполага с удобни транспортни връзки до центъра на града, както и до вътрешността на страната, а също така е предпочитано и за трансферни пътници.

С полетите на националния превозвач до вечна Италия всеки град по вътрешните линии е достъпен благодарение на удобните трансферни връзки за полетите на ITA. Рим е предпочитана дестинация за културен туризъм с романтична атмосфера, вкусна храна и богатата си история. А началото на есента е най-приятния период за посещение на италианската столица. 

„България Еър“ изпълнява полети и до пъстра Испания. Всеки може да избере своята следваща дестинация  за своята нова история измежду пленяващите Мадрид, Палма де Майорка и Малага.

Повече подробности за полетите на „България Еър” може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.