Жители на „Меден рудник” изразиха подкрепа за Коалиция „БСП за България“

Кандидатите за народни представители на 2- ри МИР – Бургас от „БСП за България“ Станимир Баев, Стойко Танов и Паруш Парушев се срещаха с жители на бургаския комплекс „Меден рудник“. Те разговаряха с хората и дадоха изчерпателни отговори на техните въпроси, свързани с предстоящите на 2 – ри октомври парламентарни избори. Станимир Баев, като специалист в сферата на образованието, засегна теми, свързани с проблемите на образователната система в страната. Стойко Танков припомни какви са най-важните акценти в предизборната платформа на коалицията, а Паруш Парушев, като жител на комплекса коментира въпросите, свързани с развитието на „Меден рудник“ като една от най-обширните жилищни зони в града.

Стойко Танков обърна внимание в изказването си на десетте спешни мерки за първите сто дни управление. Те са свързани с подкрепа на българското семейство, на децата и младите, на работниците и пенсионерите. Важен приоритет в тях е стимулирането на икономиката.

Припомнено бе и за това, което БСП обеща и направи през изминалите седем месеца – замразяване цените на тока, изплащане на над 260 хиляди домакинства целева помощ за отопление през зимния сезон 2021/2022, увеличаване на месечната финансова подкрепа за хората с увреждания, повишаване средствата за предоставяне на лична помощ с 223,5 млн. лева, увеличаване парите за подкрепа на хората с увреждания с над 280 млн. лв.

Икономиката на страната и социалният аспект на това, което ще се случва след изборите вълнува хората и те са уверени, че необходимостта от изява на активна гражданска позиция в изборния ден е изключително силно изразена. Присъстващите на срещата изразиха готовност да подкрепят кандидатите за депутати с бюлетина номер 28 в деня на вота.