1 милионният пътник на Летище Варна кацна с полет на „България Еър“

Летище Варна посрещна 1 милионния си пътник за тази година, който на 2 септември пристигна с полет на „България Еър“ по линията София – Варна. Самолетът беше посрещнат с тържествена водна арка, а екипажът и пътниците на борда получиха комплименти и ръчно изработени лакомства по повода.Едномилионният пътник Детелина Камбурова получи подаръци и поздравления от „България Еър“ и „Фрапорт Туин Стар“, който е дългогодишен обслужващ агент на Летище Варна.

„Посрещането на 1 милионния пътник на Летище Варна е доказателство за професионализма и високото качество на обслужване на Фрапорт, които са и наш дългогодишен обслужващ агент на летище Варна. Това е повод за радост и за националния превозвач „България Еър“ като опериращ превозвач по вътрешната линия София-Варна-София. Стремим се винаги да предоставяме на нашите клиенти високо качество на обслужване, да се развиваме и да подобряваме услугите си и сме щастливи, че 1 милионният пътник на Летище Варна пристигна в морската столица комфортно и приятно с полет на „България Еър“, коментира търговският директор на „България Еър“ Мария Стоянова.

„България Еър“ е сред най-близките партньори на летищата във Варна и Бургас, обслужвани от Фрапорт Туин Стар. Националният превозвач изпълнява целогодишно полети до морската столица по вътрешната линия София-Варна-София. До момента авиокомпанията е изпълнила повече от 600 полета по вътрешните си линии за годината, осигурявайки на пътуващите високо ниво на обслужване, удобно, приятно и комфортно пътуване.

За повече информация относно националния превозвач „България Еър” следете уебсайта и социалните мрежи на авиокомпанията.