Живко Петров открива книгата си с концерт в Приморец

Не пропускайте възможността да чуете вълшебната музика на един впечатляващ музикант.

Днес 21 ноември (понеделник) от 19.00 часа Бургас ще се радва на една специална премиера. В Гранд хотел и СПА Приморец своята книга „20 прелюдии за пиано“ ще представи Живко Петров. Събитието ще бъде съпътствано с мини концерт на гениалния музикант, който ще зарадва присъстващите със своята великолепна музика. Белият роял в лобито на знаковия бургаски хотел ще оживее под пръстите на изключителния пианист, композитор, продуцент и аранжор.

„20 прелюдии за пиано“ е издание, задължително за всеки ценител на музиката и по-специално, пианото. Между кориците на красивия албум, без аналог у нас, ви очакват партитурите от пиесите на соловите албуми на маестро Петров – After 4 и Ten, които канят да ги изпълните сами. Компания на страниците на луксозното издание им правят размисли на твореца, фотографии на Стефан Щерев и Тина Халкова, текстове на Маргарита Димитрова, Таня Иванова и Димитър Стоянович. В черно и бяло, като клавишите на пианото, скътал и флаш памет с албумите на маестро Петров, албумът има място във всеки дом, където живеят ценители на красивата, ефирна музика.

„Не мога да спра да ги слушам“ – споделя журналистът и писател Мария Касимова-Моасе – „за откъсване от това навън и онова наоколо, за весело и тъжно, за чаша вино или силно кафе, с гледка към нещо красиво навън или нещо небивало вътре“. Заповядайте да разберете сами защо, като се потопите в тайнствения красив и ефирен свят на Живко Петров, където всяка мисъл е облечена в ноти.