Франция по-достъпна от всякога с „България Еър“

България Еър“ задълбочава дългогодишното си код шеър партньорство с френската авиокомпания „Еър Франс“. Националният превозвач на България ще зарадва пътниците си с още повече възможности за пътуване между България и Франция. Нова стъпка в сътрудничеството е отпадането на квотния принцип за превоз на пътници по полетите, оперирани от партньор. Благодарение на това всички пътуващи по линията София – Париж – София ще могат да се възползват от високата честота на полетите, предлагани от „България Еър“.

Отпътуването до вътрешността на Франция е възможно само с 1 билет с полетен номер на националния превозвач от София или Варна. Полетите до крайна точка се осъществяват с удобна връзка на летище Шарл дьо Гол в Париж. Освен тази възможност партньорството осигурява и добра свързаност на София и Варна с над 50 международни дестинации, сред които Генуа, Алжир, Копенхаген, Казабланка, Тунис, Осло, Стокхолм, Хелзинки и много други.

Продължаването и надграждането на дългогодишното партньорство с „Еър Франс“ е поредната стъпка, която националният превозвач на България прави в подкрепа на мисията си за разширение на полетната си мрежа и осигуряване на възможно най-високо качество на предлаганите услуги.

Полети могат да бъдат резервирани чрез уебсайта на „България Еър“, мобилното приложение на авиокомпанията, както и през агентската мрежа.

„България Еър“ предлага на пътниците си и възможността за заявяване на допълнителен багаж  и избор на място в самолета онлайн.

Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите тук