Дългогодишен коафьор стана част от екипа на SENSE Beauty Salon

Галина Георгиева – Калоянова обожава колористиката и сложните прически

Почитателите на класната коафьорска грижа я познават отдавна. Тя се занимава с фризьорство от 9 години и е била част от екипа на реномирани салони в Бургас. Днес, Галина Георгиева – Калоянова продължава мисията си в служба на красотата в SENSE Beauty Salon, Гранд хотел и СПА Приморец.Галя е сред професионалистите, погрижили се за отличната визия на носителката на короната Мис България Елена Тихомирова, водещ на Grand Wedding Expo 2022 в знаковия бургаски хотел. Определя като своя сила официалните прически и колористиката, която изисква не само силен естетически усет, но и преди всичко мащабен набор знания за математиката и химията, които стоят зад съвършения цвят.

Сбъдвала е всякакви желания – промени от черна в руса коса с необходимото технологично време и съпътстваща грижа, оформяне на разкошни нестандартни прически за различни поводи, изправяне на много къдрави коси, създаване на цветни феерии и визии по снимка и други.“Вярвам, че всяка дама заслужава най-доброто“ – споделя най-новото попълнение на SENSE Beauty Salon. „Моя работа е, да се погрижа за здравето на косата, цвета, прическата, да сбъдна желанията относно визията по възможно най-прецизен и правилен начин. Ценя високо доверието на всяка дама, решила да избере мен за свой стилист и се старая да оправдая доверието“ – разказва тя.Споделя, че актуалните с последно време визии, подходящи и за абитуриенти 2023, са натуралните естествени тонове и форма на прическата.

Стилист Галина Георгиева – Калоянова ви очаква в SENSE Beauty Salon, за да превърне косата ви в истинска бляскава корона, която да носите с гордост, всеки ден. Своят час можете да запазите на тел.. … Салонът се намира на първа линия море, до Морска гара и плажа и предлага безплатен паркинг и луксозна и уютна атмосфера на своите гости.