ГЕРБ: Обновеният път до манастира в с.Буково е поредният, успешен проект за областта

„Още един успешен, инфраструктурен проект вече е факт, а с него ще се повиши туристическата привлекателност на зоната за ТГС Пехливанкьой-Средец. С добри пътища се привличат инвестиции в регионите, подобрява се качеството... Read more »

Любен Дилов: Защо не трябва да отваряме червената врата

„Държа в ръцете си тази история на Бургас, написана от трима души, които не само обичат, но и познават града си. Защото лесно е да обичаш нещо, което не познаваш. Каква е... Read more »

Посланици на четири държави идват в Бургас

Посланици на четири държави ще посетят Бургас днес /24 юни 2021 г./ Дипломатите идват в морския град, за да присъстват на  официалната церемония по награждаването на победителите в Осмия литературен младежки конкурс... Read more »

Младите лидери на ГЕРБ-СДС със силна заявка за развитието на областта

ГЕРБ – Бургас, в коалиция със СДС, за пореден път залага на младите. Това стана ясно след старта на политическата кампания преди дни. В обновената листа са включени амбицирани хора, които са... Read more »

Официално становище на Стефан, Боян и Цветомир Найденови

Официално становище от Стефан, Боян и Цветомир Найденови във връзка с публикувания на 15-ти юни разширен списък на Министерство на финансите на Република България на физическите лица, които попадат и потенциално биха... Read more »

Обсъждат културно-историческия туризъм на форум в Приморско

НЧ „Самообразование-1919″ в Приморско ще бъде домакин на информационен форум „Развитие на културно- историческия туризъм в трансграничния регион Приморско- Визе“. На събитието ще бъде представен проектът „Нашето историческо наследство“, финансиран по програмата... Read more »

Кои са новите и млади лица в ГЕРБ-СДС, които влизат в голямата политика

Напълно нови лица – така изглежда в голямата си част листата на ГЕРБ-СДС в Бургас за предстоящите избори на 11 юли. Те са млади, те са амбицирани за успехи професионалисти, които имат... Read more »

ГЕРБ в Обзор: Хаосът в държавата пречи на развитието на област Бургас

По време на краткия живот на 45-ото НС видяхме абсолютен хаос, липса на диалог за бъдещето на страната ни. Такъв е и нашият слоган – няма да позволим повече хаос. Много са... Read more »

С подмладена листа и амбиция за добър изборен резултат ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас

С амбиция за по-добър изборен резултат коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Бургас. Най-голямата парламентарна група в следващия парламент ще бъде ГЕРБ, категоричен е водачът на листата Любен Дилов. „На тези... Read more »

Изложба представя израелските научни открития, които са променили света

Експозицията ще гостува в Бургас до края на месец юни Пионерски научни иновации и приложението им представя изложбата „Израелските открития и разработки, променили света”, която ще гостува в Бургас от 24 до... Read more »