Бургас е в очакване на Никулден

Тържествената литургия в чест на покровителя на Бургас и празника на града ще бъде отслужена в храм „Св. Николай Чудотворец“ в комплекс „Меден рудник“. Службата започва в 08:30 часа. В […] Read more »

Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ изпрати тържествено стотици абсолвенти

Студентите от Випуск 2022 на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ получиха своите дипломи на тържествена церемония в Бургас. Стотици млади хора от днес официално придобиха ценз за степени „професионален бакалавър“, […] Read more »

„България Еър“ с удължена промоционална кампания до 9 декември

Националният превозвач „България Eър“ удължава промоционалните си условия за закупуване на самолетни билети за икономична и бизнес класа до 9 декември. Всеки пътник има възможност да се възползва от по-ниски цени за пътувания […] Read more »

Пътната отсечка „Сарафово“ – Бургас ще е готова до края на годината

Днес на работно посещение в Бургас е министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков. Той провери изпълнението на Северния обход на града и заяви, че проблемната отсечка „Сарафово“ […] Read more »

Започва конкурсът „Да украсим Бургас”

Отново идва най-обичаното време в годината, когато празничните дни следват един след друг, а настроението се покачва от срещи с приятели, музика и изненади. Главните улици вече светят с празничните […] Read more »

5 открити сцени повишават настроението на Никулден в Бургас

Тази година на 6 декември пет открити сцени ще допринасят за доброто настроение по време на празника на Бургас. Любими поп и рок изпълнители, детски и младежки танцови и певчески […] Read more »

Предстоящи събития в Библиотеката през декември

Виктория Бешлийска ще представи новата си книга „Сърце“  в ЧЕТВЪРТЪК, 1 ДЕКЕМВРИ 2022 Г. ОТ 18:30 Ч. Виктория Бешлийска е българска писателка, филолог по образование, родена в Плевен. Интересът на […] Read more »

Отоплението на парно е единствената разумна алтернатива

В резултат на рязко увеличената цена на природния газ и очакванията за също такова увеличение и на електрическата и топлинната енергия много домакинства се ориентираха към отопление на дърва и […] Read more »

Някои важни разяснения на „Топлофикация – Бургас” АД към нейните клиенти

В началото на новия отоплителен сезон „Топлофикация – Бургас” АД дава някои разяснения на своите клиенти, отнасящи се до това какво трябва да направят те при промяна на собствеността на […] Read more »

Франция по-достъпна от всякога с „България Еър“

„България Еър“ задълбочава дългогодишното си код шеър партньорство с френската авиокомпания „Еър Франс“. Националният превозвач на България ще зарадва пътниците си с още повече възможности за пътуване между България и […] Read more »