Кандидатите на Български демократичен център в Средец направиха дарение на детска градина

Кандидатите за общински съветници на Български демократичен център в Средец засвидетелстваха съпричастието си към грижата за най-малките жители на общината. Те дариха хладилник НЕО за нуждите на ОДЗ „Снежанка”. Директорът на детската градина Светлана Чолакова прие дарението и благодари на групата от БДЦ за щедрия и навременен жест.

ОДЗ „Снежанка”, където се грижат за общо 200 деца, е разположена в две сгради. Хладилникът  е предназначен за едната от тях,  където нуждата от него е неотложна.

ПП БДЦ в Средец се ангажира да помага и занапред децата в града да имат всички необходимите условия за обучение и възпитание.

IMG_dar2Кандидатите за общински съветници на ПП БДЦ в Средец са общо 8. Ядрото на групата е от млади хора, които вярват, че имат силата и възможностите да направят общината желано място за работа и живот. Сред тях има медицински работник, специалист в туризма, търговски представител, шеф на отдел в „Промет Стиил” ЕАД, мениджър.  Водач на листата е Златка Илчева – Орханкелиева, икономист. Според нея  в малките градове и села трябва да се гарантира качествен социален живот, за да върне в тях хората, които са ги напуснали.