За да се откажете от зависимостите: Наркологична консултация при „Д.М.Д-Р КАРАБАДЖАКОВ“

Консултацията прилага терапевтични модели, базирани върху най-добрите примери в световната практика.  Съчетава ефективни медикаментозни стратегии и психотерапевтични подходи за освобождаване от наркотична зависимост. Работи за утвърждаването на високи стандарти в лечението и психотерапията на зависими от наркотици  и алкохол.
Създадена е със стремеж за прилагане на авангардни терапевтични технологии и осъществяване на съвременно и ефективно консултиране на пациентите и техните семейства.

Защо да потърсите помощ точно от „Д.М.Д-Р КАРАБАДЖАКОВ“?

Защото той и екипът му от специалисти използват най-новите техники и иновации за лечение на зависимост от наркотици и алкохол.

Защото методи им на лечение са резултат от научно сътрудничество и обмяна на опит с водещите специалисти нарколози  в Европа и света.

Комбинацията от различни схеми на детоксикация от наркотици и алкохол, непрекъснато обновяващите се техники за рехабилитация, наличието на високоефективна медикаментозна  терапия, гарантират безопасно и комфортно лечение на всички видове зависимости, включително зависимост от тежки наркотични вещества като Heroin, Methadone, Substitol, Kapanol, Kompensan ( Хероин, Метадон, Субститол, Капанол, Компенсан ) и др.

Повече информация можете да получите от ТУК.