Йога, водна гимнастика и аква спининг в СПА център „6th Sense”

Освен за тонус и добра форма, заниманията са и отличен избор и при проблеми с опорно двигателния апарат, лимфата, стрес, безсъние

Есента е период, в който не трябва да изоставяме себе си, а напротив – можем да преборим умората, минорните настроения и да се тонизираме – като седмично отделяме поне по час за лека, но ефективна тренировка. „Нужно е само желание. Практиките йога, водна аеробика и акваспининг са достъпни и по възможностите на всеки“ – казва Надежда Колева – сертифициран дългогодишен йога и водна аеробика инструктор. „Освен от полза за здрави дух и тяло, те са и своеобразна рехабилитация. Подходящи за хора с проблеми с опорно-двигателния апарат, наднормено тегло, дискови хернии, лимфен застой. Ефикасен лек са и срещу стреса и безсънието, които в днешни дни причиняват дискомфорт на все повече хора“ – завършва тя.

Над 10-годишният опит на Надежда Колева в работата с различни групи ѝ позволява да развива тренировките постоянно, съобразявайки ги със специфичните нужди на конкретните участници в тях. „Хората споделят положителни впечатления и чудесни резултати, добро повлияване на различна симптоматика и проблеми – включително такива с опорна, лимфна, дихателна и храносмилателна система“ – разказва Надежда.

За да оптимизира тренировките и да ги направи още по-ефективни, без обаче това да влияе на тяхната достъпност, тя използва различни подходи. Йогата комбинира с аромотерапия, понякога и с кристалотерапия. Във водната гимнастика включва освен популярните „макарони“ и гирички, които правят упражненията още по-полезни. Съчетава и двете тренировки – водна гимнастика с акваспиниг, за още по-оптимални резултати. Винаги влиза заедно с групите в отопления басейн, за да има добър поглед над специфичните нужди на всеки трениращ.Занятията се провеждат в Бургас в СПА център „6th Sense” на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Йога

вторник – от 8 до 9 часа и от 9:15 до 10:15 часа

четвъртък – от 8 до 9 часа и от 9:15 до 10:15 часа

Водна гимнастика

понеделник – от 8:15 до 9:15

сряда – от 8:15 до 9:15 и от 18:30 до 19:30

Комбинирана тренировка водна гимнастика и акваспининг

петък – от 8:15 до 9:15

Ако графикът не е удобен за вас, то можете да заявите индивидуално занятие. Предлагат се и месечни абонаментни карти.Участниците в тренировките използват безплатно паркинга на хотела.Освен йога, водна аеробика и акваспиниг, в СПА център „6th Sense” наГранд Хотел и СПА Приморец ще откриете и фитнес от висок клас (Lifefitness САЩ), както и възможност за индивидуални тренировки по бокс. СПА и уелнес зоната обхваща 3000 m² и включва басейн, джакузи, финландска сауна, арома сауна, хамам, кислороден бар, спа козметични услуги и предлага над 160 различни процедури от цял свят.

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg