Концертът ще бъде в столичен арт център и ще бъде излъчен онлайн на 25 април, от 19.30 часа

На 25 април от 19.30 часа ще можем да гледаме НА ЖИВО “Изкуството на песента-акустично” – авторски музикален формат на Кирил Калев, който включва негови песни от три албума, български и световни хитове с историите на тяхното създаване.

Излъчването на живо ще се състои във Фейсбук страниците на City Mark Art Center – Сити Марк Център за Изкуство и STREAMER.BG -> https://bit.ly/akustichno_live

Кирил Калев, директор на Програма „Христо Ботев“ на БНР, бивш посланик на България в Австрия и певец, ще почете паметта на знаменития бургаски поет Пейо Пантелеев. Концерт ще съдържа подборка на най-доброто от последните три години на проекта „Изкуството на песента“. Сред специалните гости са и Михаил Белчев, рок поетът Александър Петров, музиканти от група „Акага“. Освен Калев, задочно ще участват Стефан Диомов и Ваня Костова. Ще бъдат излъчени записи от техни песни от съвместния им концерт през 2018 г.

Онлайн излъчването е напълно безплатно. Закупуването на виртуален билет не е задължително условие, но ще бъде своеобразна подкрепа към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането на концерта.