ГЕРБ-СДС даде старт на предизборната си кампания в Бургас

Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас даде официален старт на предизборната си капания за президентските и парламентарни избори. Кандидатите за народни представители бяха представени от водачът на листата Любен Дилов – син. Събитието се състоя в емблематичния за Бургас Център за съвременно изкуство и библиотека.

 „Заставаме пред вас с доста обновен състав, 2/3 от листата са хора, които тепърва стартират. Смятаме, че предизвикателствата, които се задават, изискват нов хъс и нова енергия. Това са много интересни хора, пъстри, със страхотни биографии и  самочувствие, съвсем заслужено са част от този отбор”, обоснова съставът на кандидатите Любен Дилов – син.

Той уточни, че кампанията ще бъде доста различна, той като акцентът няма да бъде  върху проблемите на района и начините по който да се решават. „Докато не решим националните, няма как да се съсредоточим върху местните  проблеми, изтъкна той и прогнозира, че националният бюджет ще бъде приет най-рано през февруари.

Своите приоритети и оптимистични очаквания за резултатите от изборите на 14 ноември споделиха третата в листата Деница Николова, Галя Желязкова и Веселин Пренеров. Подкрепата си за експертния екип заяви и кметът Димитър Николов.