Ако изберете „Топлофикация Бургас“ за топлинен счетоводител до края на септември, ще се възползвате от специални оферти

Ако изберете „Топлофикация Бургас“ за топлинен счетоводител до края на месец септември, ще можете да се възползвате от специални оферти. Това съобщиха от дружеството.

Повече за тях можете да разберете на телефон: 0700 50 805. Информация можете да откриете и на сайта на „Топлофикация Бургас“ на интернет адрес: www.toplo-bs.com.

Дружеството притежава удостоверение за регистрация от 30 юли 2008 година и е вписано в публичния регистър на Министерството на икономиката и енергетиката на лицата, които извършват услугата дялото разпределение.

От 1 март 2009 година дружеството предоставя нова услуга на своите клиенти. С избора на „Топлофикация Бургас“ за лице, извършващо дялово разпределение на топлинната енергия във вашата абонатна станция, вие ще получите уреди за разпределяне на топлинната енергия, точно определяне на разхода й, както и бърз и качествен монтаж.

Освен това дружеството гарантира коректност, както и възможност за избор на начина на отчитане и изчисление на консумираната от вас топлинна енергия. Гарантира ви се и професионално решение на проблемите по отоплителната инсталация.

За да изберете „Топлофикация Бургас“ за лице, което извършва дялото разпределение на топлинната енергия в абонатната станция, е необходимо писменото съгласие на 67% от собствениците на идеални части в сградата – етажна собственост, което да е взето на Общо събрание за избор на фирма за дялото разпределение. Необходимо е да е направен избор и на упълномощен представител.

На сайта на дружеството ще откриете и списък с необходимите документи.