Кристофър Бъкстон представи романа си “Избавление” в Приморско

Британският писател представи своята втора книга от поредицата “Проклятието на вечните сънища” в Исторически музей – Приморско.

Книгата “Избавление” е исторически роман с мистериозно – фантастична история, която се развива по българското Черноморие. В нея има елементи на трилър, любовна пикареска и криминале.

Жителите и гостите на Приморско имаха възможност да участват в дискусия с автора, който гостува по покана на Община Приморско и Историческия музей.

“Приморско е моето вдъхновение за написването на тази книга”, каза британският писател Кристофър Бъкстон на срещата с граждани на общината.

“Благодарен съм на Историческия музей за оказаната помощ за написването на романа “Избавление”, който е втора част от поредицата “Проклятието на вечните сънища”.  Заедно успяхме да осъществим много ползотворни срещи и разговори с археолози.”, сподели Кристофър Бъкстон.

Присъстващите на срещата-разговор с писателя имаха възможността да се запознаят и поговорят с него, както и да се докоснат до творчеството му.