ARMANI EXCHANGE отвори врати в CENTRAL PARK Бургас

Специално събитие за откриването на ултрамодерен магазин на A|X Armani Exchange се състоя в Бургас. Пространство от 253 квадратни метра е със съвременен изискан интериор, където са изложени новите колекции на мъжки и дамски облекла, обувки и аксесоари. Всеки почитател на бранда може да направи своя избор и да стане притежател на стилни дрехи и подходящи добавки към тях. Сред първите клиенти на марката Армани в морския град бяха най-ревностните й почитатели, които побързаха да се сдобият с желаните изисканите артикули. 
Гостите на откриването се насладиха на превъзходни коктейли и фин кетъринг. Известният български диджей DJ Doncho се погрижи за доброто настроение на всички присъстващи, защото марката се развива с вайба на електронната музика. Посетителите можеха да се забавляват, като си направят клипчета с 360 градуса видео селфи за кратки видеа, брандирани с Armani Exchange, които после могат лесно и ефектно да бъдат качени в социалните мрежи. Интересната възможност е на разположение на всеки един посетител на най-новото, свързано с модата място в Бургас, където актуалните модни тенденции са част от интериора. Магазинът се намира на ул. Даме Груев 8 в бургаския комплекс „Славейков“, в сградата на новия комплекс Central Park Burgas.
Металните елементи са подвижни, повторно използвани и рециклируеми. Усещането за плавност и модерност се постига благодарение на есенцията на дизайна: ламелни стени с ефект на дъб, които служат като опора, и контрастиращият черен таван, комбиниран с технологията LED WALL, правят изживяването на пазаруването уникално.