Царево се представи на престижно туристическо изложение

Община Царево взе участие в  Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“. Експозицията се проведе на 12-14 февруари в Интер Експо център – София.

Обновената визия на щанда е привлякла повече посетители от обикновено, се съобщава на сайта на Общината. На изложението са представени рекламни дипляни с информация за всяко населено място, както и най-интересните и красиви места от съставните селища на Царево. Нов каталог предоставя богати сведения за хотелите и къщите за гости и туристическите атракции.

Интересът към щанда е бил много голям, тъй като тази година общината се е представила и с атракционна програма. В първият ден на борсата пред гостите са били представени местните песни, танци, носии и обичаи. Художествената програма е била допълнена от дегустация на местни специалитети като зелник, баница, тиквеник, манов мед, домашни сладка и др.

Това е 32-рото издание на туристическа борса. Днес тя е едно от най-значимите събития в туристическия бизнес. Тази година изложението бе открито от министъра на туризма Николина Ангелкова.