Ученици станаха мениджъри за един ден на летище Бургас

По линия на националната инициатива „Мениджър за един ден“, която е част от  образователния проект „Джуниър Ачийвмънт“ България, Добромир Демирев – ученик от  11 клас в ПГМЕЕ и  Мартина Атанасова – ученичка от 11 клас в Търговската гимназия  –  Бургас бяха мениджъри за 1 ден на летище Бургас.

Учениците се включиха в работния процес  наравно с летищни управленски кадри, като това им даде възможност да влязат в ролята на ръководители в реална бизнес среда и да участват активно в работния процес на летище Бургас. Младежите се срещнаха и прекараха един работен ден с Началник отдел „Терминален мениджмънт“ Весела Димова и имаха възможността да се запознаят отблизо с дейността на отдела. Те посетиха и новия Терминал 2 на летището, където по техните думи „са били силно впечатлени от високото ниво на обслужване на пътниците от персонала и модерния облик на летище Бургас“.

Фрапорт Туин Стар участва традиционно в инициативата, като част от множеството проекти на дружеството за въвеждането на младите хора във вълнуващия свят на авиацията.