ТРИА Сити Център превръща шопинга в удоволствие

Повече от десетилетие ТРИА Сити Център убедително отстоява позицията си на емблематичен шопинг център в сърцето на Бургас. Търговският комплекс неотменно следва политиката си да съчетава шопинг и развлечения и да радва посетители и клиенти с атрактивни промоции и тематични декорации.

TRIA1Дни преди лятото да превземе града, най-новите колекции на всепризнати лидери в световната мода вече са на разположение на ценителите на качеството и стила. Изборът е богат – от Just Cavalli, Versace jeans, EA7-спорната линия на Emporio Armani, MCS-Malboro Clasics, Kocca – Неапол, Италия, португалсаката Salsa Jeans, италианската спортна марка Freddy, Mayoral, Triumf, Bianka, L’erbolario, Paradox Perfumery,Pause Jeans, Negative,  Hot Spot до кожените изделия на Torrini и накитите на  Vladimir Gold.

TRIA 2Традицията да следват промоция след промоция в магазините на комплекса остава запазена марка за търговския комплекс. Това неизменно превръща пазаруването в приятното изживяване на откривател.

За 11-я си рожден ден ТРИА Сити Център е подготвил нови приятни изненади. От 17 до 20 юни включително всяка направена покупка от марките EA7, MCS-Marlboro Clasics, Fredyy, Kocca, Salsa Jeans, Dolce&Gabbana Light Blue, Just Cavalli, Marc Jacobs, Shiseido  ще има допълнителен бонус от 20%.

TRIA4

Много привлекателни за клиентите са и предложенията от PARADOX PERFUMERY! Промоцията на Estee Lauder-Clinique – грижа за кожата е от 16 до 19 юни. При всяка покупка отстъпката е 20%. За закупени два продукта процентът е 30, а три и повече продукти от серията можем да имаме с намаление от 40%.

Съчетанието между шопинг и приятен отдих в неповторимата атмосфера на италианският ресторант „ROMA” и „Subway”, изкушението за промяна на визията в най-посещавания салон  „VOUGUE“ е мисия не само възможна, но и задължителна. Модерният фитнес и спа център „TRIA FINESSE“ допълва палитрата на най-притегателното място в центъра на Бургас през всички сезони.