«Да, България» представи своята политиката на «голямото завръщане»

Часове след като регистрира листата с кандидат-депутатите от Бургас «Да, България» събра гражданите в залата на операта, за да представи пред тях своята политика на «голямото завръщане».

«Бургас е вторият град, в който представям предизборната платформа на коалицията. Ние сме тук, за да чуем от вас задачите, които ни поставяте и да ги изпълним, ако ни гласувате доверие, каза лидерът на коалицията  Христо Иванов. Бившият правосъден министър очерта като основен приоритет реформата в съдебната система, чрез която ще се даде отпор на корупцията и престъпността. Заедно с планът за растеж на икономиката и намаляване на бюрокрацията тези мерки биха направили страната предпочитана за живеене и биха  върнали  българите в България.

На срещата бяха представени и кандидатите за депутати на «Да, България» във Втори МИР Бургас. Водач на листата е бившият военен министър от втория служебен кабинет на Росен Плевнелиев – Велизар Шаламанов. Втора в листата е Даниела Божинова – адвокат и председател на ПП „Зелените” в Бургас.

Кандидати за депутати от „Да, България“ в Бургас”:

1.Велизар Шаламанов
2.Даниела Божинова
3.Теодор Михайлов
4.Павел Златаров
5.Пламен Пенчев
6.Николай Христов
7.Данаил Недялков
8.Константин Костадинов
9.Павлина Кушалиева