Слънчев бряг очаква 400 участници във фестивала „Ние – 21 век“

Повече от 400 ще се очаква  да бъдат участниците в двадесет и третото издание на международния фестивал „Ние – 21 век“, което ще се проведе в Слънчев бряг  от 17 до 24 август. Във фестивала ще се включат деца и младежи от седем държави- България, Полша, Казахстан, Грузия, Украйна, Италия и Швейцария. Те ще демонстрират артистичните си умения в категориите вокални солисти и вокални групи, танцови солисти и групи, мажоретни състави, театрални изкуства.

Събитието ще се проведе под патронажа на председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева, а организатор е Арт център „Кърнолски“ с подкрепата на Министерството на образованието и науката. 
Концертът за откриването на фестивала e предвиден за 19 август в Античния театър на Несебър. Гала концертът и награждаването на победителите от „Ние – 21-ви век“ ще се проведат на 22 август в „Арена-Свети Влас“. 
Международният фестивал на Арт център „Кърнолски“ – „Ние – 21- ви век“, се провежда на Българското Черноморие – в курортите „Албена“, Кранево, „Слънчев бряг“ от 1994 година. Началото му е поставено от композитора Димитър Кърнолски.