„Лъвско сърце 2018“ с награда от TOUR FILM FEST – BULGARIA

Видео от ултра крос триатлона „Лъвско сърце 2018“ спечели I награда на XIV Международен Тур Филм Фест – България „На източния бряг на Европа“ във Велико Търново. Отличието е за рекламен филм в категория „Спорт и приключения“.

Екстремното състезание, което се провежда на територията на Приморско и Странджа и поставя на изпитание състезатели с опит в плуването, колоезденето и бягането, успя да пребори конкуренцията с уникална продукция. Рекламният клип за предстоящото трето издание на „Лъвско сърце 2018“, показващ природните красоти на района и ключови моменти от състезанието, заплени журито и заслужено се нареди сред лидерите, като завоюва призовото място.

Може да видите видеото ТУК: https://www.facebook.com/LionHeartUltra/videos/1964024387147019/

„Продукцията ни беше отличена от журито сред кандидати от целия свят и проекти със сериозни рекламни бюджети, което ни прави изключително горди и мотивирани да продължаваме да правим всичко с много старание и любов за всички ВАС, нашите фенове и приятели!“, споделя в социалната мрежа Facebook един от организаторите.

Ултра крост триатлон „Лъвско сърце“ ще се проведе през септември в Приморско за трета поредна година. Базовият лагер отново ще е разположен на полигона до плаж „Перла“, където ще се съберат утвърдени състезатели по плуване, планинско бягане и колоездене. Те ще изявяват майсторство в две категории – индивидуални атлети и щафетни отбори от трима, като трябва да изминат общата дистанция от 140 км. Триатлон етапите са с многократно увеличен обем и включват: плуване в залив Перла – 3 км, планинско колоездене из Странджа – 116 км и бягане в резерват Ропотамо – 21 км.