Безплатен транспорт от БургасБус на 13 юли за благотворителния спектакъл за Надежда в Крайморие

Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова, Петър Антонов и Ирина Флорин пристигат в Бургас, 13 юли (петък), за „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“

Общинският превозвач БургасБус се включи в благотворителната кампания „Живот за Надежда!“, като чисто логистично ще осигури транспорт на желаещите да присъстват на събитие, но не разполагат с превозно средство.
За целта, в 19 часа, от спирката на НХК ще има наличен безплатен транспорт за Крайморие, осигурен от БургасБус, като превозното средство ще потегли от Aмaya Beach в обратна посока, към ценъра на града, точно в полунощ.
Желаещите да ползват извънредната услуга ще трябва предварително да заявят това на тел. 0893882251.

Спектакълът „Абсурдни времена“, по стиховете на Маргарита Петкова и Добромир Банев, ще се проведе на 13 юли (петък) от 20 часа в Амауа Beach, Крайморие.
Тогава ще бъде и премиерата на книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.
В инициативата за събиране на средства за онкологичното заболяване на дъщерята на Маргарита Петкова – Надежда Огойска, се включи и „лилавият цвят“ на българската арт-сцена – Ирина Флорин. Талантливата певица е направила специална селекция от песни, с която ще зарадва публиката на Aмaya Beach.

Вратите на Амауа Beach в деня на арт събитието ще бъдат отворени от 18.30 часа.Докато артистите репетират в церемониалната зала на комплекса, клиентите на заведението ще имат възможността да се включват в благотворителната кауза „Живот за Надежда!“, като се сдобият на място с книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ“, албума на Ирина Флорин „Кадифена жена“, както и с албума на Нона Йотова – „Преоткриване“.

Събраните средства от:

• Продажбата на стихосбирката
„Абсурдни времена –
СПЕКТАКЪЛЪТ!“ – 13 лв.;
• Вход за спектакъла – 10 лв.;
• Албум „Копринена жена“
на Ирина Флорин – 10 лв.
•Албум „Преоктриване“ на Нона Йотова – 10 лв.

ще бъдат с автограф на артистите
и дарени за
„Живот за Надежда!“

Тел. за резервации за събитието и снабдяване с покана: 0893882251

Благотворителната инициатива „Живот за Надежда“ подкрепиха:
Областна администрация Бургас, Община Бургас, Amaya Beach, Казино „RING”, Медицинска лаборатория “ЛИНА“, Издателство „Либра Скорп“, Комуникационна група „Имидж Едвъртайзинг“, Галерия Поморие, БургасБус,Информационните портали „НА БРЕГА“, „БУРГАСИНФО“ и др.