Grand Wedding Expo – всичко за сватбата на едно място

Сватбена агенция „Финес“ ще представи авторски концепции на Grand Wedding Expo 

Ако сте сред тези, на които предстои да си кажат заветното „Да“, то на 26 и 27 януари (събота и неделя) вашето място е Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас. 5-звездният хотел е организатор и домакин на най-новото сватбено изложение за морския град и региона – Grand Wedding Expo. Входът и за участници, и за посетители в специализирания форум е свободен. Партньор на инициативата е DJ Service, Sound and Light.

И в двата дни на разположение за консулт, както и със собствени авторски концепции на декорации ще бъдат сватбени агенции, фотографи, флорист, сладкар и ювелир.

Допълнителни събития с фиксиран ден и час (предстои обявяване конкретика) в рамките нa ескпото ще покажат още акценти от тържествения ден. Те ще започнат с изработката на живо на булчински букет в тенденциите на сезон 2019. Демонстратор ще бъде флорист Радослава Вълканова, създател на „Raddyflowers, приказки от цветя“. Финални щрихи на булчинска прическа ще покаже коафьорът на СПА център „6th Sense“ Ксения Вълева. На бляскаво ревю „Мис България“ 2018 и „Кралица на Бургас“ бургазлийката Теодора Мудева, заедно с прекрасни носителки на титлата „Мисис Бургас“ и моделите от Inter Model’s ще представят новите колекции булчински рокли на световния бранд Pronovias. Дефилето ще бъде и премиера на последната линия детски официални облекла на Salzarra, които ще бъдат представени от модели от Детска модна агенция Mini Super Models, както и от деца клиенти и приятели на бранда. Майсторът на обектива Ивелин Илиев ще поговори с посетителите на сватбения форум на тема „Съчетаване на традиции и модерно в съвременна българска сватба” от фотографска гледна точка. Ще има дегустация на сватбено меню, представено от кулинарния екип от ресторантите на Гранд Хотел и СПА Приморец, начело с шеф-готвач Ивелин Кръстев и шеф-готвач Красимир Петров. Финалното фиксирано подсъбитие, част от Grand Wedding Expo е дегустация на сватбени торти на Сладкарска верига „Роза“.

Част от професионалистите, които ща бъдат на разположение за консулт и в двата дни на изложението, е сватбена агенция „Финес“. Специализираната компания разполага със собствен ресурс за всички свързани с едно подобно тържество услуги. Създател и управител на агенцията е Драгомир Пантов известен в сватбените среди като DJ Драго; фотографе Станислава Пантова, а видеооператор – Димитър Пантов. Повече за сватбените тържества, разказва целият екип на „Финес“:

Бихте ли представили сватбена агенция „Финес“?

Сватбена агенция „Финес“ е на пазара от 2006-та година.Създател и управител на агенцията е Драгомир Пантов, известен в сватбените среди като DJ Драго. Мотивиран от дългосрочния си  над 30-годишен опит, решава да разшири дейността като сватбена агенция. Работещият екип се състои от млади,ентусиазирани и обучени хора. Всички те се грижат за перфектното планиране и реализиране на сватбени,семейни и фирмени тържества. Ние се отличаваме от другите агенции с това,че разполагаме със собствен ресурс за всички услуги: DJ,ефектно осветление,видео и фото заснемане,сватбен агент,цялостна украса и декорация,аранжиране на цветя,сватбени аксесоари,музиканти и професионални танцьори.

Кога е най-силният сватбен сезон в Бургас?

В нашия красив град Бургас ние организираме сватби целогодишно. Активният сезон на нашите ангажименти започва през май месец и продължава до края на месец октомври.

Какво Ви мотивира да се включите в Grand Wedding Expo?

Благодарим на Гранд Хотел и СПА Приморец за възможността да участваме в Grand Wedding Expo. Мотивирани сме от това, че изложението ще бъде на изключително високо ниво с огромна посещаемост от бъдещи младоженци, които ще се докоснат до нашето творчество.

Какво ще покаже сватбена агенция „Финес“ на гостите на Grand Wedding Expo?

Сватбеният ден е най-специалният за всички влюбени двойки и като такъв заслужава изключително тържество, с подобаващи декорации, професионален екип и съвършенство до последния детайл. Затова, взехме решение да представим на бъдещите младоженци, техните семейства и приятели, които ще дойдат на Grand Wedding Expo, актуални сватбени тенденции и концепции с нашия авторски почерк и висока креативност.

Става ли използването на услугите на сватбените агенции норма?

За нас, сватбената агенция не е задължителна, а препоръчителна част от сватбеното тържество. Участието на професионалисти с опит и умения в сферата на организирането на подобни събития, пести много ресурси – включително време и отрицателни емоции за младоженците.

Утежнява ли допълнително бюджета използването на услугите на сватбена агенция?

Определено не утежнява бюджета,дори спестява излишни разходи и ценно време на младоженците.

Колко време отнема подготовката на една сватба?

Времето за подготовка е строго индивидуално за всяко събитие. Ако бъдещото семейство има конкретни идеи за концепция и знае какво иска, процесът може да бъде много бърз и в рамките на една-две срещи всичко да бъде организирано. Има и събития, изискващи доста повече организационно време.

Най-интригуващи сватбени проекти, по които сте работили?

Работим с много ентусиазъм и внимание за всяка сватба. Всяко тържество носи свой собствен дух и чар и е различно, ново преживяване.

Каква емоционална удовлетвореност Ви носи работата като сватбени консултанти?

За нас е свръхценност да видим щастието и благодарността на младоженците в техният сватбен ден.

Каква според Вашето професионално мнение е позицията на Гранд Хотел и СПА Приморец сред сватбените локации на Бургас?

Гранд Хотел и СПА Приморец е най-забележителната локация за сватбени тържества. Хотелът предлага на своите гости съвкупност от уют, стил, луксозна атмосфера и качествено обслужване, затова е и предпочитан от бъдещите младоженци.

Grand Wedding Expo кани всички бъдещи младоженци, техните близки и приятели на 26 и 27 януари (събота и неделя) в Гранд Хотел и СПА Приморец. Очаква ги едно бляскаво сватбено изложение, където ще могат да открият разнообразни специалисти от бранша и всички главни акценти, необходими за съвършеното сватбено тържество.
Вход: свободен.