Приключи първата седмица на фестивала „БулевАРТ“

В рамките на 3 дни бургазлии се разхождаха по главната улица под песните на различни музиканти, част от фестивала „Булевард“. Това бе първата седмица на фестивала, който премина както с много положителни емоции и впечатления, така и с недоволни собственици на ресторанти и заведения поради шума. Остават още 3 седмици, в които в дните от четвъртък до събота различни творци и изпълнители ще покажат своето творчество в морския град.

За впечатляващите и колоритни изяви на участниците бяха предоставени най-красивите и атрактивни сцени и пространства в центъра на Бургас – пешеходните зони „Александровска“, от пресечната ул. „Милин камък“ до Часовника и цялата „Богориди“ до Морската градина.

Някои от собствениците на заведенията по главната улица и живущите в квартала останаха недоволни от високите децибели още първата вечер от фестивала. Дори се стигна до алармиране на полицията. Професионални музиканти споделиха, че музиката се смесвала от различните сцени. Въпреки всичко следващите дни минаха нормално и младите бургазлии останаха доволни от разчупената атмосфера в града благодарение на фестивала.

Тази седмица имаше зумба Zumba Fit Burgas пред  Общината , художници- Елисавета Ангелова и Николай Ангелов – Гари, Велислава Гечева, музикални изпълнения от Аглая, модно ревю на рокли от рециклирани материали, илюзионен спектакъл „Вълшебството на Зайн“, – музикално изпълнение на Вениамин Атанасов с подкрепата на Галерия „Неси“ и БулевАРТна йога с Миро.

Очакваме другата седмица с нетърпение, за да видим кои изпълнители ще се погрижат за доброто настроение на морския град.