Премиера на новата спортната линия на Emporio Armani – EA7 в Триа Сити Център

Спортната линия на Emporio Armani – EA7 в новата колекция Есен-Зима 2020  ще бъде представена в официалния корнер на бранда в Триа Сити Център. На премиера – като на премиера – със специални промоции.  Само  от 6 до 8 ноември за новите колекции на марката отстъпките са от 20 до 30 %, а за предходни колекции намалението е от 40% до 50%.

Марката на световно известната италианска модна къща Emporio Armani е насочена към активните, енергични и уверени хора, които запазват своята свобода и изисканост при всякакви обстоятелства. Днес спортуването е необходимост, но несъмнено е и удоволствие. Новата спортна колекция на  EA7 за сезон Есен/Зима 2020 ги съчетава убедително, като добавя  самочувствие и комфорт, което прави обяснимо неудържимото привличане към нея. 

Да се изпитат качеството и оригиналността на световната марка е лесно  – предложенията на EA7 са на разположение в единствения за Бургас, а и за страната официален корнер на бранда в Триа Сити Център. Изборът от облекла за джогинг, фитнес, голф, йога и всякакви спортове, включително зимни, е голям, а EA7 традиционно съчетава качеството на спортното облекло с оригиналността на моделите  Armani.

Разнообразието наистина е огромно – като се започне от спортни екипи, долнища и клинове, декорирани с емблемата на бранда до суишърти с цип или без, с качулка или висока яка. Колекцията включва и различни цветове памучни ватирани блузи с лого, както и тениски и екипи за фитнес от дишаща полиестерна материя. Актуалните за сезона бомбери с декоративно капитониране са неустоими, изкушение са и леките и топли като прегръдка пухени якета с качулка.

Цветовата гама на колекцията е издържана в нюансите на черно, сиво, тъмносиньо и бутилково зелено, червено, наситено жълто и класическо бяло.

Невъзможно е да се изброят всички примамливи предложения. Те могат да бъдат проследени онлайн на shop.tria.bg. Но пък  принципът „око да види и ръка да пипне“ е за предпочитане и е напълно приложим в официалния  корнер на ЕА7 в търговския комплекс. Истинските познавачи рядко излизат от там без покупка. Всъщност, май наближава и времето за подаръци…