През ноември в Бургас се завръща най-грандиозното сватбено изложение Grand Wedding Expo

Форум за среща на бъдещите младоженци и специалисти от сватбения бранш осигурява Гранд хотел и СПА Приморец

Чудесни новини за всички, на които им предстои едно от най-важните събития в живота: встъпването в граждански брак. На 17,18 и 19 ноември (четвъртък, петък и събота), в Бургас ще се състои третото издание на Grand Wedding Expo. Престижното и много успешно сватбено изложение ще превърне в истинска феерична приказка елегантните пространства на символа на гостоприемството на Бургас – Гранд хотел и СПА Приморец.

Този път, форматът ще предложи още по-богат микс от специалисти и услуги, свързани със специалното тържество. Флористи, сватбени агенции, фотографи, сладкари, дизайнери на булчински рокли, ювелири, изключителни бармани, коафьори и гримьори, шеф-готвачи от Бургас, региона и цялата страна, са само част от специалистите, които са добре дошли да покажат своята работа на бъдещите младоженци.

Какво по-добро място, да откриеш всичко необходимо за своята сватба, от Гранд хотел и СПА Приморец? Знаковият хотел напомня като стилистика двореца, в който всяка бъдеща булка би се радвала да каже „Да“ на своя принц. Градината, ресторантите, различни кътчета от интериора са сцена на многобройни топли моменти, фотосесии, наздравици „горчиво“!  

Бургас заслужава да има свое класно сватбено изложение. След принудителната пауза, наложена от пандемията, време е да оставим неволите зад себе си и да се погрижим да павираме пътя към съвършеното сватбено тържество, на всички влюбени, които искат да си кажат „Да“! Затова, след две изключително успешни и бляскави издания, Гранд хотел и СПА Приморец обявява Grand Wedding Expo 2022 – в още по-мащабен и разкошен формат – защото заслужавате най-доброто!

За повече информация за специалисти от сватбения бранш: +359 877850001