Благотворителен концерт в помощ на Георги Панайотов

Благотворителен концерт, в помощ на Георги Панайотов ще се проведе на 28 декември, сряда, на откритата сцена на площад „Тройката“ в град Бургас. Георги Панайотов от години обезпечава технически концертите на Община Бургас, както и на бургаските певци и музиканти.

 Заедно с Георги, рамо до рамо с него в неравната битка с тежкото заболяване, застават мнозина любими бургаски изпълнители, групи и школи.  Апелът им е да се обединим в каузата „Заедно за Георги“.

В благотворителния концерт ще се включат Тони Димитрова, хорова школа „Милка Стоева“, КСТ „Бургас 1975“ и други изпълнители.

По време на събитието, на места, които ще бъдат посочени допълнително, ще бъдат поставени кутии за дарение, чрез които ще можете да окажете своята финансова подкрепа за лечението на Георги. От Общината споделят информация за хода на заболяването и как можете да помогнете на Георги Панайотов:

* През изминаващата година лечението на Георги даваше добри резултати. Благодарение на събраните в предишна кампания средства, той се подложи на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Всичко това доведе след себе си до месеци на ремисия, пълноценен живот и върна усмивката на Гошо. Той продължи да ходи на контролни прегледи и изследвания, за да следи развитието на заболяването си.

Последният направен контролен ЯМР на 01.11.2022 г. установи, че е необходимо лечението да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг ценно време, Гошо и близките му задействаха първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 г. лекарите направиха отново контролен ЯМР, който показа, че назначените терапии са започнали да дават резултат.

Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува.

Можете да помогнете с дарение в кутиите, разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център „Флора“, Коледен базар на пл. „Тройката“ или на дарителската банкова сметка:

 

IBAN: BG03UBBS80021463245010

BIC КОД: UBBSBGSF

(в евро)

Титуляр: Георги Панайотов Панайотов